امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا وجود زن ناقص است (بخش4 جواب مطلب آخوند و زن[حذفش کردن!!!])

(27-09-2014، 21:27)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمله من حالت کلی داشت.اسم شخص نیاوردم.تو هر زمان آدمای مختلف بودند.
جمله ی من عام ن برا چن نفر خاص.

شما منظوره جملت عام هم باشه بازم هیچ فرقی نداره به حاله جملت.کلا در قبل از اسلام زن ها ازادیه بسیاری داشتن.و اون جملت در مورده ایران حداقل از بالا تا پایین غلطه.

mahru
خواهرم عزیزم
شما که انقدر اهله تقوا و بهشت هستی چرا سریاله ومپایر دایرز رو نگاه میکنی و شما که میخوای بری بهشت چرا عکسه این دخترو گذاشتین تویه پروفایلتون؟بهتره چادر سرش بکنین چون من الان حداقل با موهایه این دختر خیلی دارم حال میکنم
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
(28-09-2014، 0:33){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2014، 21:27)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما منظوره جملت عام هم باشه بازم هیچ فرقی نداره به حاله جملت.کلا در قبل از اسلام زن ها ازادیه بسیاری داشتن.و اون جملت در مورده ایران حداقل از بالا تا پایین غلطه.

mahru
خواهرم عزیزم
شما که انقدر اهله تقوا و بهشت هستی چرا سریاله ومپایر دایرز رو نگاه میکنی و شما که میخوای بری بهشت چرا عکسه این دخترو گذاشتین تویه پروفایلتون؟بهتره چادر سرش بکنین چون من الان حداقل با موهایه این دختر خیلی دارم حال میکنم
ما دوبله شو دیدیم برادر.شمام برو حالتو بکن
پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J
در جواب آقا آیدین:
اولا ب شما ربطی نداره کی چی میبینه و عکسش چیه.شما مواظب اوضاع خودت باش.دوما میشه بپرسم چن سال تو ایران باستان زندگی کردی؟
من نگفتم ب طور مطلق بدرفتاری بوده.بله میدونم زن ها کار های بزرگی کردن.اما بهتره دست از تعصب برداریم.بهتره ب تاریخ نگاه کنیم و همه چیزو ببینیم ن فقط اون چیزی رو ک میخایم.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
پاسخ
 سپاس شده توسط mahru
تو اون کشورهایی که حالا من نمی خوام اسم ببرم زنان  پایین ترین حقوق دارن عقب مانده ترین جوامع هستن
پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J
(28-09-2014، 10:33)gesooya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اون کشورهایی که حالا من نمی خوام اسم ببرم زنان  پایین ترین حقوق دارن عقب مانده ترین جوامع هستن

بابا واضح حرف بزن.راحت باشین.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
ای بابا
کسی منکر والا مقام بودن زن شکی نداره
چرا بیخود جنجال را میندازید
شیعیان امامم لذت ببرن
آیا وجود زن ناقص است (بخش4 جواب مطلب آخوند و زن[حذفش کردن!!!]) 2

آیا وجود زن ناقص است (بخش4 جواب مطلب آخوند و زن[حذفش کردن!!!]) 2

پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J
حسش نی بخونم
زنگ بزن برام بگو!

آیا وجود زن ناقص است (بخش4 جواب مطلب آخوند و زن[حذفش کردن!!!]) 2آیا وجود زن ناقص است (بخش4 جواب مطلب آخوند و زن[حذفش کردن!!!]) 2

پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J
:|
وجــود زن در هر کجـآ الزآمیست -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J
(28-09-2014، 0:33){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

mahru
خواهرم عزیزم
مهم دله که پاک باشه اینا همش حرفه ربطی به عکس و فیلم نداره توهم که داری با دیدن این موها حال میکنی بعد عکس برادر بسیجی گذاشتی باید برا خودت متاسف باشیConfused

(28-09-2014، 22:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقاBig Grin
.fuck everything
پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J

(28-09-2014، 22:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقاBig Grin
[/quote]

باتون موافقم.حرفتون درسته.کسی حق نداره این جمله رو انکار کنه.کملا درسته.

مهم دله که پاک باشه اینا همش حرفه ربطی به عکس و فیلم نداره توهم که داری با دیدن این موها حال میکنی بعد عکس برادر بسیجی گذاشتی باید برا خودت متاسف باشیConfused
*
*
*
چرا فک میکنید بسیج نماد مسلمونی و شیعه بودن و کلا اسلامه.هاااا؟ کی گفته مسلمونی یعنی بسیجی بودن.مخالفم شدید.[/quote]
آقا طرز فکرتونو درست کنین توروخدا.

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حمایت قرآن از زن(بخش3 جواب ب زن و آخوند[حذفش کردن!!!])
  بیانات امامان معصوم (ع) درباره مسخره کردن دیگران
  انصافا به این سوال جواب بدید خودتون و وجدانتون کدومش؟
  چت کردن باخدا
  مراسم قربانی کردن در شیطان پرستی و کشتن دختران باکره+عکس
  دعا برای احضار کردن روح و...
  دلایل اثبات وجود خدا
  دلایل عدم وجود خدا!
  آیا فکر کردن به مسائل جنسی و شهوانی گناه است ؟
  از کجا بدانیم که امام زمان (عج) وجود دارد؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان