13-03-2012، 10:54
سرود ملیه هستش تو اینترنت بگردی پیدا میشه .سرود ملی شوروی از کی به وجود اومده حالا؟ از زمان انقلابش عوض شده یا از اول همین بوده؟
|
سرود ملی شوروی |
||||||||||||||||||||||||||
13-03-2012، 10:54
سرود ملیه هستش تو اینترنت بگردی پیدا میشه .سرود ملی شوروی از کی به وجود اومده حالا؟ از زمان انقلابش عوض شده یا از اول همین بوده؟
13-03-2012، 11:03
از زمان رسمی1923یا 1918 تا1944اینترنسیونال بود وبعد 1944اون سرود رسمی وملی رو که اول گذاشتم جایگزین کردن وروسیه هم با اصلاحات
روی این سرود واضافه کردن خدا ومیهن روسیه وحذف بزرگداشت لنین ومواردی دیگر جایگزین کرد
توی ویکیپدیای فارسی لنین رو سرچ کنین یا توی انگلیسیشleninروسرچ کنید وزبونشو فارسی کنید.اسم کاملش هم ولادمیر ایلیچ اولیانوف است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://fa.wikipedia.org/wiki/ اینم آدرس ویکیپدیای فارسی.لنین رو در اینجا سرچ کنین.باتشکر
23-06-2012، 10:48
درمورد سرود اینترنسیونال من یک کلیپ باکیفیت بهتر ارائه می دهم.
امیدورام مورد پسندتان واقع شده باشد
25-06-2012، 15:30
با نام خدای پارسیان از هامان کبیر به دوستان در مکان تا به کنون شده است به سرود پارسیان اندکی اندیشه کنید یا به سرود قلب پارس ها توجه کنید بیایید قدری پارس گونه بیاندیشیم کمونیست و ... دیگران وقتی که پارس به میدان می آید بی معنی است تا به کنون شده است اندیشه پدرتان را از کمونیست ها و دیگر چیزها جویا شوید تا کنون شده است به نوای دلتان توجه کنید با سپاس هامان کبیر
25-06-2012، 15:48
هامان عزیز این فقط یک تایپیک علمی وتاریخی جهت آشنایی مردم با سرودهای جهان هست به دل نگیر
25-06-2012، 19:13
خیلی قشنگ بود اما من سرود ملی آلمان رو بیشتر ترجیح میدم
![]()
نقل قول: خیلی قشنگ بود اما من سرود ملی آلمان رو بیشتر ترجیح میدمهرکسی سلیقه ای داره
25-06-2012، 19:20
(25-06-2012، 19:18)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم نگفتم که به کسی بر بخوره فقط گفتم سرود ملی آلمان قدرتشو بیشتر به رخ میکشید ![]()
25-06-2012، 19:24
نقل قول: منم نگفتم که به کسی بر بخوره فقط گفتم سرود ملی آلمان قدرتشو بیشتر به رخ میکشیدنه به من بر نخوردش ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|