12-03-2013، 18:33
با کسی که دوستش دارید فیلم نبینید. اهنگ گوش ندهید. کتاب نخوانید. و کلا خاطره نسازید. وقت نبودنش میفهمید که چی میگم....

|
بیاین تو ویه خاطره کوتاه از خودتون بنویسین... |
||||||||||||||||||||
12-03-2013، 18:33
با کسی که دوستش دارید فیلم نبینید. اهنگ گوش ندهید. کتاب نخوانید. و کلا خاطره نسازید. وقت نبودنش میفهمید که چی میگم....
![]() ![]()
12-03-2013، 18:36
داشتیم از مدرسه با بروبچ میرفتیم خونه دوستمو گول زدیم رفت دفتر خانه محل درو میزد در میرفت 1روز:2روز:سومین روز مرده دم در بود دوستمو گرفت زدو ما در رفتیم ازخنده شگم روده نداشتیم
![]()
12-03-2013، 21:29
مدتی بود یه پسره تو دانشگاه مدام بهم خیره میشد تو جشنای دانشگاهم همش کنار من بود خییییییییییییلی پسره باحالو خوشتل بود برای اولین بار از یه پسر خیلی خوشم اومد با خودم گفتم هروقت اومد جلو ناز نکنم و سریع شمارشو بگیرم خلاصه یه روز اومد پیشم منم که دیگه داشتم از خوشحالی بال درمیاوردم سلام کردو یه کاغذ که یه شماره روش بود دستم داد و گفت میخواستم بگم که ... اما نزاشتم حرفشو ادامه بده گفتم تو دانشگاه جلو دوستام خوبیت نداره چیزی بگین رفتم خوابگاه بهت میزنگم بیشتر باهم آشنا شیم(حالا منم که تو دانشگاه حسابی مغرورم همه فکر میکنن فکر میکنم از دماغ فیل افتادم به هیچکیم پا نمیدم) پسره هم که میدونست من چه جور دختریم از شدت تعجب مونده بود شاخش در بیاد اما خیلی سریع خودشو جمع و جور کرد یه لبخند زد که از صدتا فحشم بدتر بود و گفت:اون شماره آقا ولی(مستخدم دانشگامون)هست چند روز پیش یه پوشه پیدا کردم که چندتا عکسم داخلش بود اول شک داشتم اما چند روزه که دقت کردم متوجه شدم یکی از افراد تو عکس شمایین خواستم بگم زنگ بزنیین به آقا ولی پوشتون رو ازش بگیرید. واااااااااااااااااااااااااااااای من از خجالت آب شدم
![]()
26-03-2013، 21:22
حقته
![]()
26-03-2013، 22:21
خاطره هاتون باحاله
(25-09-2012، 14:30)shayesteh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کِی خوابیدی؟ بیدارت نکردن. خوابت اوج گرفته (25-09-2012، 14:30)shayesteh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه انصافا فکر کردی با چند تا خر طرفی؟ ما هم باور کردیم ![]() ![]() ![]() ![]() معلومه از اون خـــــــالی بند تازه واردایی خــــالی بند خیلی زایه خالی میبندی یکم کمتر......................
27-03-2013، 7:32
به دوست دختر تو می گن آدم عاقل
![]()
27-03-2013، 8:15
زندگی یکنواخت ماشینی خاطره هاشم بدرد نخوره چیه مثل خاله زنکا بشینم بگم رفته بودم پارک با... حالا هرکس یا رفتم خونه خالم با این چیزا که ادما رو نمیشه شناخت . آدما خیلی پیچیدن
![]()
27-03-2013، 12:39
يه بار خونه ي مامان بزرگم بوديم عمم خواس بره دنبال پسر عمم بابام گفت هلن ميره ميارتش{اخر بد شانسي}بعد رفتم نزديك زبان سراشون{دو كوچه اون ور تر خونه ي مادربزرگم}پسر عممو تا ديدم با چشم و ابرو بهش گفتم بياد اونم اومد بعد نزديك خيابون بودم هي پسر عمم اذيت ميكرد دستمو نميگرفت اعصابم خورد بود يهو يه ماشين ترمز كرد جلوي پام يه پسري سرشو از شيشه اورد بيرون گفت:شماره بدم؟اومدم جوابشو بدم ديدم پسر عمم كنارمه هي بازم پسره گفت اعصابم خراب بود رفتم اون ور تر دنبالمون اومد بعد منم چند تا فحش بهش دادم اخر سر من گوشيم تو دست پسر عمم بود پسره پياده شد گوشيمو از دست پسر عمم قاپيد گفت يا شمارمو ميگيري همين الانم يه تك ميزني يا گوشي بي گوشي {بدبختي دردسر...}اخر سر گرفتم كلي هم حرص خوردم بعدشم پسر عمم گفت به همه ميگم شماره گرفتي به عنوان باج رفتم براش پفك و لواشك خريدم رفتيم خونه ي مادر بزرگم...{يعني يه بچه ي 8 ساله از من باج گرفته....}
31-03-2013، 16:34
هومن ازاین به بعدخواستی بگو شانس نباشد جان درعذاب است این طوری بیشتر صدق میکنه
![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|