امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟

تودرگیری نظامی حتی اگه قدرت ایران نصف آمریکاهم بودکه خیلی بیشترازاینهاست بازهم آمریکاشانس کمی برای پیروزی داشت دلایلشوهم قبلاگفته بودم
1.پهناوری
2.پیچیدگی قلمرو
3.وجودکوههای پیچیده اطراف ایران ونداشتن شناخت خلبانان دشمن ازکوه ها
4.سامانه های پدافندقدرتمند
5.دردسترس نبودن پایگاه های نظامی ایران
6.نزدیک بودن نیروگاه های اتمی ایران به کشورهای تحت نفوذآمریکاویاروسیه ویاآبهای خلیج فارس
فکرکنم 11 تاگفته بودم

ولی درسته توجنگ نرم باختیم واین خیلی تاسف آوره که باوجودتوانایی های زیادوحمایت ابرقدرت جهان ازایران ذره ای تلاش توجنگ نرم نمیکنیم ومقابلمون باجنگ نرم درحدبچه دوساله هست ویکی ازسردارانمون تاحالاسخن کوبنده دراین ضمینه نگفته
 سپاس شده توسط SABER
آگهی
در جنگ واقعی و همه چی تموم ما شکست می خوریم. ولی در درگیری اندیشه می کنم هر دو طرف میگن ما پیروز شدیم ما پیروز شدیم.
نقل قول: سامانه های پدافندقدرتمند
من به این یکی هیچگاه ایمان و باور نداشتم. از دید من خیلی هم پدافندمون مشکل داره.
نقل قول: دردسترس نبودن پایگاه های نظامی ایران
خواب دیدی خیر باشه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط SABER ، melodi+
ایران هیچ چیزش قوی نیست Confused
فقط نیروی دریاییش یه مقدار خوبه
و نیروی زمینیش بدک نیست
هواییشم افتضاح
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SABER ، melodi+
جلوی امریکا وای میستم می جنگم:ozer:
(31-03-2012، 20:19)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئن باشین احتمال برد ایران تو جنگ علیه امریکا 40 به 60 هستش

اگه جرعت از خودمون نشون بدیم هیچ......... نمی تونن بکونن
(24-04-2012، 17:37)amir_ali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلوی امریکا وای میستم می جنگم:ozer:
(31-03-2012، 20:19)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه جرعت از خودمون نشون بدیم هیچ......... نمی تونن بکونن

.
 سپاس شده توسط SABER

احتمال برد ایران۱ به ۹۹ هم نیست
مطمئن باش
نصیحت:با کسی که ارزش نداره حرفم نزن.

سپاس شده توسط SABER ، FARID.SHOMPET ، shipar ، melodi+
به نظر من برد ایران یعنی نگه داشتن امریکا بیرون خاک ایران و جلوگیری از تصرف اون هستش.

که به نظر من با تلفات انسانی و مالی چند برابر می تونه 80 در صد این کار رو انجام بده. Smile

ولی داغون شدن تاسیسات زیربنایی ایران اجنتاب ناپذیر استConfused همچنین با نا امن شدن تنگه هرمز و پنچر شدن کشتی های عرب و نرسیدن نفت به غرب تحت فشار قرار گرفتن و پرس شدن اقتصاد انان هم اجتناب ناپذیر است.Smile
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، shipar ، why lie ، melodi+ ، ...Sara SHZ...
ايشالله آق فريد با نقشه هايه نظامي و استراتيژيكش مارو در پيروز شدن تو جنگ كمك ميكنه!

همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
 سپاس شده توسط SABER ، FARID.SHOMPET ، shipar ، why lie ، melodi+ ، Apathetic
بابا زندگیتون بکنین خوش باشید در هر صورت ایران قرار با خاک یکسان بشه چه امریکا حمله کنه که ایرن کار خواستی نمی تونه بکنه اگر هم حمله نکنه اگر جریان2012 حقیقت داشته باشه که کلا دنیا با خاک یکسان میشه 2 روز زندگیتون خوش باشید دیگهBig Grin
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ 8
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، Apathetic ، maryam.ekh
(27-03-2012، 22:54)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بابا خودتون رو عذاب ندید . امریکا به ایران حمله نمیکنه
خیلی مطمئن نباشUndecided
همین جوری داره همه جوره به ما حمله میکنه فقط مونده یک موک یزنه وسط تهران امریکا با حملات فرهنگی وجنگ نرم بدترین ضربه رو میزنه اون

داره جوونای ما رو جذب میکنه.شما برو ز چند تا جوون بپرس همه بازیگرای امریکایی رو میشناسن.حالا اونا رو با جوونای زمان جنک مقایسه

کن.جوونا همه از معنویت دور شدنDodgyهمه امید جوون ها لذت های دنیوی شده.با این وضعیت ما در مقابل امریکا کاملا آسیب پذیریم

مگر اینکه

ما ضد امریکا جنگ سرد راه بندازیم وهمه جانبه اما غیر نظامی به او متقابلا حمله کنیم وبینشون اختلاف بندازیم وانقلابی فرهنگی به نفع

خودمون رو دنبال کنیم.مثلا فیلم های ارتشی خودمان وتجهیزاتمان را در ماهواره برای آنها بفرستیم یا بمب اتم آزمایش کنیم وبه آنها نشان دهیم

و... به این میگن جنگ سرد که شوروی هم ضد امریکا انجام داد.

خیلی قشنگ گفتی معلوم روشنفکری و ایده های خوبی برای ایران داری من با نظرت موافقم باید بتونیم ما هم جنگ نرم راه بندازیم علیه آمریکا
این ها که شما میگی اصلا تخصصی نیست
شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تعداد تانک های ایران چقدر است؟ بهترین تانک ایران کدام است؟
Star2 |✩✩تاریخچه هوانوردی در ایران✩✩|
  خطر حمله آمریکا هنوز وجود دارد
  جنگ «اف ۱۴» ایران با «اف ۲۲» آمریکا چگونه خواهد بود؟
  |||تاریخچه هواپیمای اف-۱۴ تامکت در ایران|||
  این اسلحه تهاجمی و پیشرفته نیروهای نظامی ایران را بشناسید /بُرد «مصاف» چقدر است؟
  پیوستن اولین هاورکرافت بومی به ناوگان نیروی دریایی ارتش ایران
  سلاح مرگبار سپاه که قدرت نظامی ایران را به رخ می‌کشد + تصاویر
  نداجا چگونه امنیت کاروان‌های تجاری ایران را تامین می‌کند؟ / پیوند ایران، چین و روسیه
  حمله مسلحانه جیش‌الظلم به خودروی حامل نیروهای یگان مهندسی‌ در سراوان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان