امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسکالپ مرغ با اسفناج

#1
[b]اسکالپ مرغ با اسفناج 1

مواد لازم:

[/b]
  • سینه کامل مرغ 1 عدد

  • تخم مرغ 2 عدد
    [font]
    [/font]
  • اسفناج پاک شده 500 گرم
    [font]
    [/font]
  • کره 50 گرم
    [font]
    [/font]
  • پنیر پیتزا 100 گرم
    [font]
    [/font]
  • آرد سوخاری 5 ق غ
    [font]
    [/font]
  • فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
    [font]
    [/font]
  • روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم

[b]

طرز تهیه:
* فر را روی حرارت 180 درجه تنظیم و گرم میکنیم.
* سینه مرغ را از وسط با چاقو دو نیم میکنیم ولی مراقب باشین از هم جدا نشوند.
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
* با بیفتک کوب بکوبید تا صاف و یکدست شود .
نکته : مراقب باشید آنقدر محکم نکوبین که سینه مرغ پاره شود.
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
* تخم مرغها را در ظرف مناسبی ریخته کمی نمک و فلفل اضافه کرده و با چنگال یا همزن دستی بزنید.
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
* تکه های مرغ را ابتدا در آرد سوخاری غلطانده سپس به تخم مرغ آغشته کنید.
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
اسکالپ مرغ با اسفناج 1

* شنیسل ها را در تابه ای حاوی روغن داغ از هر طرف 5 دقیقه سرخ کنید سپس روی حوله کاغذی قرار بدین تا روغن اضافی آن گرفته شود.
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
اسکالپ مرغ با اسفناج 1

* اسفناج ها را در تابه ای بدون آب ریخته در آنرا بگذارید تا اسفناج با آب خودش پخته شود سپس با کره تفت بدین و مقداری نمک بزنین.
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
* شنیسل های سرخ شده را داخله ظرفه نسوزی چیده و روی انرا ابتدا با اسفناج بپوشانید و بعد پنیر پیتزا بپاشین بعد ظرف را در فر گرم در طبقه وسط به مدت 10 دقیقه فرار دهید تا پنیر کاملا ذوب شود .
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
* سپس در ظرف سرو قرار داده و با سبزیجات مختلف تزیین کنین.
اسکالپ مرغ با اسفناج 1
[/b]
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان