26-10-2019، 20:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-10-2019، 18:03، توسط مریم بنیادی.)
فلافل فینگرفودی ارزان قیمت اما، خوشمزه و لذیذ است که به صورت ساندویچی نیز سرو میشود. طرز تهیه فلافل متناسب با کشور و حتی شهری که در آن تهیه میشود، متفاوت است. به عنوان مثال نحوه پخت فلافل اهوازی با فلافل مصری متفاوت است (تفاوت در نوع سبزیجات معطر و ادویه).
جالب است بدانید فلافل اهوازی و آبادانی (آبودانی) جزء محبوبترین، خوشمزهترین و تردترین دستورهای تهیه فلافل است؛ و حتی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دستور پخت فلافل به صورت بازاری یا طرز تهیه فلافل رستورانی، همانند دستور پخت فلافل آبادانی به همراه ادویه مخصوص فلافل که شرحش را میدهیم نیست.
چه روشهای دیگری برای دستور پخت فلافل هست؟
در تهیه فلافل، روشهای متفاوتی پیش روی ما است.
فلافل: پیش غذایی لبنانی و فینگرفودی لذیذ و گیاهی است؛ که علاوه بر پیش غذا به عنوان غذایی دلچسب با ادویه فلافل، سالاد فاتوش و ... سرو میشود.
اگر مشتاق به آگاهی از مسیر شکل گیری فلافل هستید، با ما همراه بمانید؛ چرا که داستانهایی جالب و چه بسا باورنکردنی از این گلوله خوشمزه در انتظار شما است.
فلافل مصری: تفاوت اصلی فلافل مصری با فلافل لبنانی، در استفاده از باقالا سبز است. بدین شکل که به میزان نخودهایمان، باقالا سبز به مواد اولیه دستور پخت فلافل میافزاییم.
مراحل تهیه فلافل مصری نیز، همانند آن چیزی است که شرحش را دادیم. تنها در هنگام له کردن نخود، باقالا سبزها را نیز له و با نخود ترکیب میکنیم.
فلافل با نخود پخته: طرز تهیه فلافل اهوازی با نخود پخته، همانند طرز تهیه فلافل با نخود خام است؛ و افزون بر مواردی که گفته شد، تکنیک دیگری در کار نیست.
فلافل سیب زمینی: برای پخت فلافل سیب زمینی، به هنگام چرخ کردن نخودها، باید به اندازه 2/1 یک سیب زمینی کوچک، به مواد اولیهمان بیفزاییم و سیب زمینی را نیز چرخ کنیم.
علاوه بر پخت فلافل به سبک لبنانی و مصری، در برخی دستورها، شاهد فلافل هویج، فلافل قارچ و فلافل نخود فرنگی هستیم.
سرو فلافل
جذابترین بخش طرز تهیه فلافل (دستور پخت فلافل)، سرو فلافل است. در سرو فلافل میتوانیم از مواد متفاوتی بهره ببریم که هر کدام طعمی بسیار متفاوت و در عین حال لذیذ و لذت بخش به فلافل ما میدهند.
در طرز تهیه فلافل رستورانی (طرز تهیه فلافل مغازه)، به مانند طرز تهیه فلافل ساندویچی از نان باگت، گوجه، خیارشور، سالاد کلم یا ترشی و سس انبه برای سرو فلافل استفاده میشود.
فلافل لبنانی در نان پیتا، درکنار پیش غذاهای دلچسب لبنانی سرو میشود. از جمله هوموس، هوموس اسفناج، سس تاهینی، سالاد فاتوش و ... . همچنین به عنوان نوشیدنی پایانی، در کنار فلافل لبنانی در لشکرآباد اهواز، چای نعنا سرو میشود.
سالاد فاتوش، یک سالاد لذیذ لبنانی است که در تهیه آن از نان پیتا، گوجه، ترب، سبزیجات معطر، روغن زیتون، پیاز قرمز و ... استفاده میشود. پیشنهاد میکنیم حتما در هنگام سرو فلافل، سالاد فاتوش را تهیه کنید و طعمی کم نظیر را بچشید.
سخن پایانی
طرز تهیه فلافل همانطور که مشاهده نمودید، بسیار آسان است. البته این انتظار که در اولین مرتبه پختن فلافل، به بهترین حالت دست بیابید، کمی دور از انتظار است؛ اما با چندین مرتبه اجراء این دستور پخت فلافل، میتوانید با اندک هزینهای، غذایی دلچسب بچشید و لذت ببرید. در صورت داشتن هرگونه پرسش پیرامون فلافل، میتوانید آن را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید.
جالب است بدانید فلافل اهوازی و آبادانی (آبودانی) جزء محبوبترین، خوشمزهترین و تردترین دستورهای تهیه فلافل است؛ و حتی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دستور پخت فلافل به صورت بازاری یا طرز تهیه فلافل رستورانی، همانند دستور پخت فلافل آبادانی به همراه ادویه مخصوص فلافل که شرحش را میدهیم نیست.
چه روشهای دیگری برای دستور پخت فلافل هست؟
در تهیه فلافل، روشهای متفاوتی پیش روی ما است.
فلافل: پیش غذایی لبنانی و فینگرفودی لذیذ و گیاهی است؛ که علاوه بر پیش غذا به عنوان غذایی دلچسب با ادویه فلافل، سالاد فاتوش و ... سرو میشود.
اگر مشتاق به آگاهی از مسیر شکل گیری فلافل هستید، با ما همراه بمانید؛ چرا که داستانهایی جالب و چه بسا باورنکردنی از این گلوله خوشمزه در انتظار شما است.
فلافل مصری: تفاوت اصلی فلافل مصری با فلافل لبنانی، در استفاده از باقالا سبز است. بدین شکل که به میزان نخودهایمان، باقالا سبز به مواد اولیه دستور پخت فلافل میافزاییم.
مراحل تهیه فلافل مصری نیز، همانند آن چیزی است که شرحش را دادیم. تنها در هنگام له کردن نخود، باقالا سبزها را نیز له و با نخود ترکیب میکنیم.
فلافل با نخود پخته: طرز تهیه فلافل اهوازی با نخود پخته، همانند طرز تهیه فلافل با نخود خام است؛ و افزون بر مواردی که گفته شد، تکنیک دیگری در کار نیست.
فلافل سیب زمینی: برای پخت فلافل سیب زمینی، به هنگام چرخ کردن نخودها، باید به اندازه 2/1 یک سیب زمینی کوچک، به مواد اولیهمان بیفزاییم و سیب زمینی را نیز چرخ کنیم.
علاوه بر پخت فلافل به سبک لبنانی و مصری، در برخی دستورها، شاهد فلافل هویج، فلافل قارچ و فلافل نخود فرنگی هستیم.
سرو فلافل
جذابترین بخش طرز تهیه فلافل (دستور پخت فلافل)، سرو فلافل است. در سرو فلافل میتوانیم از مواد متفاوتی بهره ببریم که هر کدام طعمی بسیار متفاوت و در عین حال لذیذ و لذت بخش به فلافل ما میدهند.
در طرز تهیه فلافل رستورانی (طرز تهیه فلافل مغازه)، به مانند طرز تهیه فلافل ساندویچی از نان باگت، گوجه، خیارشور، سالاد کلم یا ترشی و سس انبه برای سرو فلافل استفاده میشود.
فلافل لبنانی در نان پیتا، درکنار پیش غذاهای دلچسب لبنانی سرو میشود. از جمله هوموس، هوموس اسفناج، سس تاهینی، سالاد فاتوش و ... . همچنین به عنوان نوشیدنی پایانی، در کنار فلافل لبنانی در لشکرآباد اهواز، چای نعنا سرو میشود.
سالاد فاتوش، یک سالاد لذیذ لبنانی است که در تهیه آن از نان پیتا، گوجه، ترب، سبزیجات معطر، روغن زیتون، پیاز قرمز و ... استفاده میشود. پیشنهاد میکنیم حتما در هنگام سرو فلافل، سالاد فاتوش را تهیه کنید و طعمی کم نظیر را بچشید.
سخن پایانی
طرز تهیه فلافل همانطور که مشاهده نمودید، بسیار آسان است. البته این انتظار که در اولین مرتبه پختن فلافل، به بهترین حالت دست بیابید، کمی دور از انتظار است؛ اما با چندین مرتبه اجراء این دستور پخت فلافل، میتوانید با اندک هزینهای، غذایی دلچسب بچشید و لذت ببرید. در صورت داشتن هرگونه پرسش پیرامون فلافل، میتوانید آن را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید.