امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ یرشته درسته

#1
مالیدن کره، زیر پوست مرغ باعث تردی مرغ می ‌شود و اضافه کردن سبزی‌جات، عطر و بوی خاصی به آن می‌دهد.


مرغ یرشته درسته 1


زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و نیم
مواد لازم برای 6 – 4 نفر
مرغ درسته متوسط:‌ یک عدد
کره: 3 قاشق سوپ‌خوری( در دمای اتاق)
گوجه فرنگی: یک عدد
لیمو: یک عدد
سیر: 3 حبه
پیاز: یک عدد
زیره: یک قاشق چای‌خوری
آب لیمو: 2/1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه
• مرغ را کاملا تمیز پاک کنید.
• پیاز را ریز خرد کنید و سیر را بکوبید.
• مرغ را درون کیسه مخصوص زیپ دار قرار دهید و سیر و پیاز و آب لیمو را به آن اضافه کنید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
• مرغ را از یخچال درآورید. لیمو و گوجه فرنگی را به دو قسمت تقسیم کنید.


• ابتدا نمک، سپس برش‌های گوجه فرنگی و لیمو‌ را درون شکم مرغ بریزید.
• انگشتتان را در زیر پوست سینه و قسمت بالای ران،  سر دهید و در فضای ایجاد شده بین گوشت و پوست، رزماری و کره را بمالید و بال‌ها را در زیر مرغ تا کنید.
• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، گرم کنید.
• مرغ را بدون در، حدود یک ساعت و نیم حرارت دهید.
• مرغ پخته شده را از فر خارج کرده و قبل از سرو،  به مدت 10 دقیقه آن را درون فویل بپیچید، سپس آن را میل کنید.


همشهری آنلاین
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان